DİYARBAKIR / BİSMİL - Bismil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

OKUL PANSİYONUNA GIDA  ALIMI İLE İLGİLİ 24DT546625 EKAP NUMARASI İLE DOĞRUDAN TEMİN YAPILACAK OLUP , GEREKLİ BELGELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Mrt

OKULUMUZA AİT TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI İLE İLGİLİ 24DT420327 EKAP NUMARASI İLE DOĞRUDAN TEMİN YAPILACAK OLUP , GEREKLİ BELGELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN  VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE ;

Okulumuz  ders programı , nöbet çizelgesi ve kuralları , sınıf bazlı program vs... yayınlandı. 05 Şubat 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak ders programı aşağıya çıkarılmıştır.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN  VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE ;

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  2. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimi yayınlandı. Sınavlar okulumuzda yapılacak olup, sınava girecek öğrencilerimizin pandemi sürecine uygun olarak hareket etmesi okul sağlığı açısından önem arz etmektedir.Tüm öğrencilerimize sınav sürecinde başarılar diliyoruz.

Sınav takvimi ve kuralları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓    ↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓    ↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓    ↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓    ↓    ↓    ↓

Mrt

Okulumuz bünyesinde açılan Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM')nin  2. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimi yayınlandı. Sınavlar okulumuzda yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize sınav sürecinde başarılar diliyoruz.Sınav takvimi ve kuralları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Mrt

OKUL PANSİYONUNA GIDA  ALIMI İLE İLGİLİ 24DT278996 EKAP NUMARASI İLE DOĞRUDAN TEMİN YAPILACAK OLUP , GEREKLİ BELGELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Değerli Öğretmenlerimiz ;

2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 05.02.2024 Pazartesi günü saat 12:30 'da okulumuz öğretmenler odasında  yapılacaktır.

Belirtilen tarihte, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplantıya hazırlıklı olarak, zamanında katılmanızı önemle rica ederim.

NOT: Bakanlıktan yapılacak açıklamalar kapsamında önceden haber verilerek değişiklikler yapılabilir.

BİSMİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

I.DÖNEM SONU İŞ VE İŞLEMLERİ

2023-2024 Öğretim Yılının 1. döneminin sonuna yaklaştığımız bu günlerde eğitimin niteliğini ve kalitesini, eğitim-öğretime entegre etmeye çalışan fedakar ve değerli öğretmenlerimizin, daha iyi ve optimum sonuçlar almaları,ortaya çıkabilecek olumsuzlukları önleyebilmeleri için aşağıdaki hususların hatırlatılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Ara

Okulumuz bünyesinde açılan MESEM'in  1. Dönem 2. Yazılı Sınav Takvimi yayınlandı. Sınavlar okulumuzda yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize sınav sürecinde başarılar diliyoruz.Sınav takvimi ve kuralları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN  VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE ;

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  1. Dönem 2. Yazılı Sınav Takvimi yayınlandı. Sınavlar okulumuzda yapılacak olup, sınava girecek öğrencilerimizin pandemi sürecine uygun olarak hareket etmesi okul sağlığı açısından önem arz etmektedir.Tüm öğrencilerimize sınav sürecinde başarılar diliyoruz.

Sınav takvimi ve kuralları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı Merkezî Sistem Sınav Yönergesi kapsamında 2024 yılında gerçekleştirilecek sınavlara ilişkin "2024 Yılı Sınav Uygulama Takvimi" yayınlandı .

Kas

KAHVALTILIK ALIMI İLE İLGİLİ 23DT1427307 EKAP NUMARASI İLE DOĞRUDAN TEMİN YAPILACAK OLUP , GEREKLİ BELGELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN  VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE ;

Okulumuz  ders programı , nöbet çizelgesi ve kuralları , sınıf bazlı program vs... yayınlandı. 20 Kasım 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak ders programı aşağıya çıkarılmıştır.

Ara

Okulumuz bünyesinde açılan MESEM'in  1. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimi yayınlandı. Sınavlar okulumuzda yapılacak olup, sınava girecek öğrencilerimizin pandemi sürecine uygun olarak hareket etmesi okul sağlığı açısından önem arz etmektedir.Tüm öğrencilerimize sınav sürecinde başarılar diliyoruz.Sınav takvimi ve kuralları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Kas

Mesem programında aynı alanda bir çok dal bulunmasından dolayı kamu zararının önüne geçmek ve okullarımızda aynı dalda grup oluşumunu sağlamak için hangi dallarda kayıt alacakları Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü komisyonunca belirlenmiş olup belirlenmiş olup toplantı tutanak altına alınmıştır. Ayrıca önceki öğrenmelerin değerlendirilmesi kapsamında başvuru alacak okullarmızın listeleri komisyonca tutanak altına alınmıştır. Bu okullarımız dışında Aralık 2023 başvuru döneminden itibaren önceki öğrenmeler ve denklik yönergesi kapsamında kayıt alamayacaklarına dair toplantı tutanak altına alınmış olup konu ile ilgili  ilgili Valilik oluru alınmıştır.

Mesem Okullara Göre Kayıt Alanları ve Denklik Başvurusu Alan Okullar Listesi  aşağıda paylaşılmıştır.